Mijn naam is Joy Muller. Wat leuk je te ontmoeten! Al toen ik heel jong was wist ik dat ik later in de schoonheidsbranche wilde werken. Dit heb ik waar gemaakt! Ik heb vier jaar gestudeerd en in 2016 mijn diploma allround schoonheidsspecialiste gehaald. Tijdens mijn opleiding heb ik drie jaar lang stage gelopen bij Kirsten van de Velde en heel veel geleerd over het vak. Toen ik eenmaal mijn diploma op zak had, ben ik kort werkzaam geweest bij Kirsten van der Velde. Daarna ben ik een nieuwe uitdaging begonnen. Ik ben gaan varen!

Drie jaar lang heb ik gewerkt op de grote en luxe cruiseschepen van Royal Caribbean als schoonheidsspecialiste en masseuse. In die tijd heb ik super veel geleerd, gezien en gedaan. Dit was zo gaaf!!!

Na drie jaar veel van huis te zijn, had ik meer behoefte aan rust in mijn leven en heb ik de draad weer opgepakt in Nederland. In 2020 ontstond Relax&Joy. Mijn eigen onderneming! Ik bied de heerlijkste massages aan voor jong en oud, man en vrouw. Iedereen is welkom bij mij! Alles wat ik heb geleerd en gezien in de afgelopen jaren neem ik mee in mijn behandelingen. Ook luister ik vooral naar jou. Waar heb jij behoefte aan en wat zijn jouw wensen? Relax&Joy zit gevestigd onder het dak van Bodyfashion - Kirsten van der Velde. Daar waar het allemaal begon. 

Tot snel!!

Liefs, Joy