HOOFDPIJN MASSAGE

Een hoofdpijn massage kalmeert en ontspant. Wanneer je regelmatig last hebt van hoofdpijn, neemt deze massage de spanning weg.

Het kan zorgen voor een betere nachtrust. Omdat het hoofd het centrum van het zenuwstelsel is, brengt een hoofdpijn massage het hele zenuwgestel tot rust. Massage van de slapen verbetert het gezichts- en concentratievermogen, en brengt ook een toestand van geconcentreerd bewustzijn.

Ook wanneer je geen last hebt van hoofdpijn is deze massage aan te raden omdat het ultiem ontspannen is!


ONTSPANNING MASSAGE

De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen.

Tijdens een ontspanningsmassage wordt er lichte tot middel diepe druk gegeven op de huid en spieren. Wil jij je spieren en lichaam op een vriendelijke manier ontspannen? Dan is deze massage echt wat voor jou! Een ontspannen lichaam zorgt ook voor mentale ontspanning. 

Een ontspannende massage helpt bij:
• Ontspanning van lichaam en geest
• Stress
• Slapeloosheid
• Hoofdpijn
• Stijve spieren
• Spanning in het lichaam


HOT STONE MASSAGE

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met heerlijk warme stenen. Vandaar de naam hot stone! De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. 

Voor de massage worden gladde, warme basaltstenen gebruikt. Door de hoge dichtheid van de stenen kunnen ze goed lang de warmte vasthouden. De stenen worden verwarmd door warm water en eerst neergelegd op en rond het aandachtsgebied. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren. Na het wegnemen van de stenen worden de spieren verder losgemasseerd met nieuwe warme stenen, warme olie en de handen op een ontspannen manier. Perfect als je niet van een sterke massage houdt maar wel alle voordelen wilt.


DEEP TISSUE MASSAGE

Ervaar je het gevoel dat je lichaam of spieren vast zitten en voelt je lichaam stijf aan? Dan is een deep tissue massage wat voor jou! Met een deep tissue massage masseren we het bindweefsel en je spieren los zodat het weer soepel aanvoelt. Mensen die lange tijd bijvoorbeeld een slechte houding aannemen of stress hebben kunnen hier veel baat bij hebben. Daarnaast is de deep tissue massage ook nog eens heel goed voor je huid. Je huid wordt sterker en de doorbloeding wordt beter.

Problemen zoals stijfheid in de spieren, slechte doorbloeding, gevoel van ‘knopen’ of spanning door stress kan met deze massage worden verbeterd.

Een deep tissue massage kan gevoelig zijn. Deze vorm van masseren is krachtig en word uitgevoerd met diepe druk op de pijnlijke plekken, om zo blokkades te verheffen en verlichting te bieden. 


Heb je vragen of wil je advies over welke massage het beste bij jou past? Neem dan gerust contact op!