Ben je klaar met scheren? Probeer waxen dan eens! Bij het waxen worden de haartjes er volledig uitgetrokken wat zorgt voor een ultiem fris en zacht gevoel. De haartjes komen minder snel terug en je hebt geen last van stoppeltjes en jeuk!

Bij RELAX &JOY wordt er gewaxt met de Lycon waxformules. Deze bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de wax onweerstaanbaar ruikt. 

De waxformules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft wekenlang weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren! De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de wax zorgt voor een aangename ervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes!